Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk verfraait én beschermt uw huis of kantoorpand. Wie de ondergrond en al aanwezige verflagen niet herstelt krijgt te maken met scheuren, blazen en afgebladderd verf. De grondlagen en de voorhandeling vormen de basis van een perfect eindresultaat. Wij gaan niet zomaar met een kwast of roller in de weer. Als eerste brengen wij nauwkeurig de staat van het houtwerk in kaart en krijgt u een gespecificeerde prijsopgave. Is de ondergrond van het houtwerk in goede staat, dan is wassen, schuren en aflakken vaak voldoende. Bij achterstallig onderhoud of houtrot, zijn extra behandelingen noodzakelijk waarvoor wij onze handen niet omdraaien. Denk aan het verwijderen en vervangen van hout, vullen of kitten. Vakmanschap en maatwerk gaan bij ons hand in hand.

Binnenschilderwerk

Regelmatig onderhoud van binnenschilderwerk is geen overbodige luxe. Goed binnenschilderwerk is een lust voor het oog en beschermt tegen slijtage, vocht en schimmels. Wie te lang wacht met verven, sauzen, rollen of spuiten van wanden, muren, plafonds, kozijnen of trappen krijgt te maken met blaasjes, loslatende verf, verkleuring, scheurtjes of zelfs schimmelvorming in natte ruimten als een badkamer. Aarzel niet en bel op tijd Verheul, uw vakschilder.

Wij verzorgen uw binnenschilderwerk van a tot z zonder dat u er omkijken naar heeft: van de voorbereiding van de ondergrond tot het opruimen van de rommel. Bij schilderen alleen blijft het niet. Ook geven wij kleuradvies en informatie over de beste verfsoorten. Zodat het totaalplaatje klopt en u weer jaren kunt genieten van uw prachtige interieur.

Kleuradvies

Via een fotobewerkingsprogramma op de computer laten wij een realistisch beeld zien van het effect van een andere kleur op muren, kozijnen, plafonds of buitengevel. U ziet in één oogopslag of een verandering van kleur past binnen uw huisstijl, matcht met de omgeving of aansluit bij de beoogde ambiance. Met soms hele verrassende resultaten, die u vooraf misschien niet voor mogelijk had gehouden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

+31 (0)6 52 39 36 52

LET'S DO MAGIC